Inom vilket område arbetar ni?

Vi arbetar inom hela Linköpings tätort samt Malmslätt, Sturefors, Slaka, Tallboda med alla städuppdrag.

Jag är orolig för att släppa in städare i mitt hem

Vi förstår att du kan känna en oro men det behöver du inte. Vår personal har inga anmärkningar i belastnings och brottsregister. För din sekretess har all personal skrivit på ett sekretessavtal. När vi går in i ett hem så låser vi alltid ytterdörren så ingen annan kan komma in i ert hem. Vi har ansvarsförsäkring upp till 10 miljoner om något mot förmodan skulle hända.

Vad ingår i en hemstädning?

Vi har en grundlista kring vad som ingår för veckostädning som vi anpassar efter dina behov.
Vill du t.ex. ha något speciellt utfört eller att vi inte städar vissa rum/föremål så anpassar vi oss gärna.

Hur fungerar avbokning?

Självklart har du möjlighet att boka av ett städtillfälle. För kostnadsfri avbokning kontakta oss per telefon eller mail senast 7 dagar innan. Timmarna du avbokat läggs då i en tidbank som du kan utnyttja vid annat tillfälle.
Vid extra smittsamma sjukdomar i hemmet går det bra att avboka samma dag.

Hur fungerar tidbanken?

Tidbanken innehåller timmar för dina avbokade tillfällen. Dessa timmar kan du använda för t.ex. storstädning eller fönsterputs vid ett senare tillfälle. Kontakta oss för att boka in användning av timmar från din tidbank.

Tar det inte lång tid att cykla mellan olika kunder?

Nej, oftast går det t.om snabbare än att ta bilen då vi kan cykla en kortare väg samt undvika rödljus och trafikköer. Vi slipper även att leta parkering och kan alltid ställa oss nära kunden.

Använder ni aldrig bil?

Inte vid hemstäd/storstäd/fönsterputs till privatkunder. Företaget äger inga bilar men ibland kan vi förstås behöva en bil och då använder vi bilpoolen Volvo on Demand för ett smart bilägande.

Jag bryr mig inte om miljön, ska jag ändå välja er?

Bryr du dig om att få en professionell städtjänst till ett bra pris? Då vi inte har en kostnad för bilar samt snabbare kan förflytta oss mellan kunder kan vi utföra en mer prisvärd städning för dig som kund.